Zechstein Zwemtoernooi

De laatste informatie m.b.t. het 40e Zechstein Zwemtoernooi 2016 vindt je terug op de website van Z&PC Bubble. www.zwemtoernooi.nl doet na jaren trouwe dienst een stapje terug. De website zal binnenkort worden vernieuwd en o.a. terugblik geven vanaf het eerste moment.

De informatie op deze website is met grote zorg samengesteld. Ondanks dit is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is of fouten kunnen bevatten. Hoewel www.zwemtoernooi.nl zijn best doet om alle informatie, zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan het niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten of consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website.

 

Het Zechstein zwemtoernooi  georganiseerd door Z&PC Bubble geldt sinds 1975 als het grootste jeugd zwemtoernooi van Nederland. Jaarlijks komen zwemmers uit heel Nederland in het eerste weekend van de herfst vakantie naar Veendam om deel te nemen aan een toernooi welke uniek genoemd mag worden. Topsport en gezelligheid gaan tijdens dit weekend hand en hand. Na de verscherpte regels met betrekking tot overnachtingen gedurende het toernooi  kent het toernooi een maximum aantal van 800 deelnemers. Voor de verenigingen een zaak om vroegtijdig in te schrijven om hun zwemmers niet teleur te hoeven stellen.Het toernooi kent geen voorinschrijving. Maar door de secretaris  van het internationaal zwemtoernooi  Z&PC BUBBLE juist te informeren over de contactgegevens van TC van de vereniging, is deze verzekerd dat deze als eerste de uitnodiging zal ontvangen. Ook verenigingen welke niet eerder hebben deelgenomen kunnen zich hier aanmelden om een uitnodiging te ontvangen.
 
Contact emailadres secretaris : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Ook topzwemmers van nu hebben deelgenomen aan het internationaal zwemtoernooi van Z&PC BUBBLE. Ranomi Kromowidjojo zwom 12 oktober 2003 een nieuw groninger record op de 100 meter vrijeslag in 1.00,19, bijna 10 jaar later zwom ze 7 seconden sneller en werd olympisch kampioen in London met een olympisch record van 53,00.